Tim Inženjering Sistem d.o.o.

Projektantska kompanija Tim Inženjering Sistem je počela sa radom 2005. godine. Od četiri građevinska inženjera, tokom godina, izrasla je u kompaniju sa više od dvadeset zaposlenih inženjera. Osnovne aktivnosti kompanije su: projektovanje, inženjering i upravljanje projektima kao i konsultantske usluge u oblasti građevinarstva.

Intenzivno širenje je rezultiralo da 2016. godine osnujemo “sestrinsku” kompaniju Tim Global Engineering, koja zapošljava 12 inženjera i čija je specijalnost pružanje outsourcing usluga iz oblasti projektovanja i inženjeringa prvenstveno čeličnih konstrukcija za strano tržište.

Tokom godina, učestvovali smo u projektovanju preko 250 a upravljanju izvođenjem u više od 100 stambenih i stambeno – poslovnih objekata i industrijskih u Novom Sadu i drugim gradovima u Srbiji i inostranstvu. Tako skupljeno iskustvo usmerilo nas je da se 2016.  godine počnemo baviti i investiranjem u stambenu izgradnju u Novom Sadu.

Do sada smo započeli i uspešno završili 7 objekata, dok je jedan trenutno u fazi izgradnje. Kao što smo svoje inženjering usluge vremenom podigli na najviši nivo, tako se trudimo da se i u izgradnji stambenih objekata držimo najviših standarda i da naši kupci budu naša najbolja reklama.

Partneri

Da bismo bili potpuno sigurni da ćemo biti uspešni i zadovoljiti sve želje naših klijenata i kupaca, u oblast investicione izgradnje nismo ušli sami već smo počeli kao suinvestitori naših dugogodišnjih klijenata i partnera: Najevropljanin, MMM Invest Group  i ADECO. Danas, nakon višegodišnjeg zajedničkog iskustva, možemo da se pohvalimo da smo se u izgradnji osamostalili i uspeli i na taj način da zadovoljimo želje naših klijenata.

Višegodišnje iskustvo u projektovanju nas je naučilo da se najbolji rezultati postižu u saradnji sa stalnim, sigurnim partnerima, sa kojima se vremenom uskladimo i funkcionišemo kao jedan tim. Po istom principu smo i u realizaciji stambenih objekata od početka tražili stalne partnere koji će nas uveriti u svoj kvalitet i na koje ćemo moći da se oslonimo. Ubrzo je formirana ekipa sa kojom realizujemo sve naše objekte. Tako je za spoljnu stolariju zadužena kompanija Window Max iz Ogara,  dok je za unutrašnja i ulazna vrata zadužena je kompanija Renie iz Novog Sada. Sanitarije i keramičke pločice uzimamo od proverenih dobavljača: Akvadom, Lemit, Etaž. Energy Net je zadužen za izvođenje instalacija za klimatizaciju i grejanje. Što se tiče konstrukcije objekta, između ostalih, tu su: Nexe i Evro Dom.